Uitgaan

Voorstelling openluchttheater vanwege regen verplaatst naar De Kampanje

Den Helder – Wegens de regen wordt de voorstelling van vandaag, zondag 31 juli, in het openluchttheater De Helderse Vallei verplaatst naar de kleine zaal van Theater de Kampanje. De voorstelling is gratis en start om 13.00 uur. Wegens beperkte plek in de kleine zaal geldt vol=vol.

Gezinnen met kinderen van 2 tot en met 8 jaar kunnen genieten van deze voorstelling. Ga je mee surfen bij Strandwijk aan Zee? Dit is de thuishaven van het vrolijke duo Tonky & Jack. Samen wonen ze in de vuurtoren vlakbij zee, waar ze de grappigste avonturen beleven. Jack is een echte surfer en ligt vaak in de golven met zijn surfplank. Tonky is de trouwe gekke hond van Jack en samen zingen ze catchy liedjes over het strand, de zee en de dieren en natuurlijk vakantie! Zing je mee?

De voorstelling begint om 13.00 uur en duurt 30 tot 45 minuten. Na afloop is er een meet & greet met Tonky & Jack. De catchy liedjes met een heerlijke strandsfeer zijn niet alleen leuk voor kids, maar ook voor ouders/opa’s/oma’s om naar te luisteren en natuurlijk mee te zingen.

De voorstelling wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder en de Helderse Serviceclubs.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button