Den Helder

Laatste maand van het Kofferbakmarktseizoen gaat in

Den Helder – Het Kofferbakmarktseizoen op de parkeerplaats van de Donkere Duinen in Den Helder gaat haar laatste maand tegemoet. Het seizoen begon later dan normaal in verband met corona. Ook ging de organisatie anders te werk.

Het terrein wordt elke vrijdag verdeeld in vlakken van 6,5 bij 5 meter. In de maand september zijn er nog vier markten. Inschrijven kan via de site van Flip Kos Markten. De organisatie verwacht dat de aankomende markten minder druk zullen zijn dan de maanden juli en augustus, maar dat zal de pret niet bederven.

Aanmelden
Het deelnemen aan de septembermarkten heeft de organisatie nog wat aantrekkelijker gemaakt. De kostprijs van een plek is verlaagd naar €12,-. Inschrijven kan via de website. Bij moeite met de betaling per bank kan er gemaild worden naar flipkosmarkten@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button