112

Motorrijder komt ten val en breekt arm

Slootdorp – In een flauwe bocht van de Slootweg (N240) tussen Westerland en Slootdorp is maandagmiddag een motorrijder ten val gekomen. De man raakte de macht over het stuur kwijt, kwam in aanraking met de vangrail en klapte hard onderuit op het wegdek.

Het slachtoffer bij dit eenzijdige ongeval is, volgens zijn bij het ongeval gearriveerde vader, met diverse verwondingen en een gebroken arm overgebracht door een ambulance naar een ziekenhuis.

Politie heeft de rijbaan afgezet tijdens het incident en een berger heeft de motor meegenomen. Er is schade aan de kuip van de motor door de valpartij.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button