Uitgaan

Ligconcert in Lutjewinkel

Lutjewinkel – Wilma Beers geeft op vrijdagavond 10 september een ligconcert in Lutjewinkel. Tijdens een klankschaalconcert luisteren de aanwezigen op een zelf meegenomen matje, kussentje en dekentje op een comfortabele manier naar mooie klanken. Klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten vormen in zo’n concert een mooi muzikaal geheel. Gedachten worden als vanzelf meegevoerd in de golven van klank.

Daarnaast zorgen de trillingen van de klankschalen ervoor dat spanning die vast zit, losgemaakt wordt. Regelmatig geven mensen aan dat ze eigenlijk in jaren niet meer zo ontspannen zijn geweest. Kortom: Uniek om een keer te ervaren.

Het klankschaalligconcert is op vrijdag 10 september in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Het start om 20.15 uur en de entree is €22.50. Inschrijving en info: www.wilmabeers.nl/agenda

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button