Uitgaan

Ligconcert in Lutjewinkel

Lutjewinkel – Wilma Beers geeft op vrijdagavond 10 september een ligconcert in Lutjewinkel. Tijdens een klankschaalconcert luisteren de aanwezigen op een zelf meegenomen matje, kussentje en dekentje op een comfortabele manier naar mooie klanken. Klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten vormen in zo’n concert een mooi muzikaal geheel. Gedachten worden als vanzelf meegevoerd in de golven van klank.

Daarnaast zorgen de trillingen van de klankschalen ervoor dat spanning die vast zit, losgemaakt wordt. Regelmatig geven mensen aan dat ze eigenlijk in jaren niet meer zo ontspannen zijn geweest. Kortom: Uniek om een keer te ervaren.

Het klankschaalligconcert is op vrijdag 10 september in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Het start om 20.15 uur en de entree is €22.50. Inschrijving en info: www.wilmabeers.nl/agenda

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button