112

Vlam in de pan in Wieringerwerf

Wieringerwerf – De brandweer moest maandagmiddag omstreeks 14.40 in actie komen voor een woningbrand aan de Jupiterstraat in Wieringerwerf. Op locatie bleek sprake te zijn van een vlam in de pan, in de keuken van de woning,

Bij aankomst van de brandweer bleek de gemelde brand al uit, maar stond er wel veel rook in de woning en was er een flinke hoeveelheid CO in de woning te meten, waarna de brandweer de woning is gaan ventileren, zodat de woning weer toegankelijk kan zijn voor de bewoners. Door de brand is rookschade ontstaan in de woning en is stichting Salvage opgeroepen om de bewoners te ondersteunen met het oplossen van de schade.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button