Cultuur/NatuurNoord-HollandSport

Nieuwe app voor Wandelnetwerk Noord-Holland

Noord-Holland – Wandelaars maken al lang dankbaar gebruik van het Wandelnetwerk Noord-Holland. Met behulp van tips en ervaringen van de gebruikers heeft Recreatie Noord-Holland, de beheerder van de app, een nieuwe versie gemaakt. Deze is de wandelaar nog beter van dienst, aldus Recreatie Noord-Holland.

“In de loop der jaren klonken steeds vaker specifieke wensen van gebruikers van website en app”, meldt de organisatie in een persbericht. Een nieuwe uitstraling en snellere werking van de app moet de wandelaar beter van dienst zijn. Ook zijn er nieuwe functies: actuele informatie over afsluitingen en zoeken op hondvriendelijke routes.

Sinds de coronapandemie is Nederland meer en meer een wandelland geworden. De website van Wandelnetwerk Noord-Holland ontving in 2021 bijna een miljoen bezoekers en de app is door 38 duizend mensen gedownload. Wandelaars komen in Noord-Holland zeker aan hun trekken: “Wandelnetwerk Noord-Holland bestaat momenteel uit ruim 3500 kilometer routes in zeven regio’s: Alkmaar, Kop van Noord-Holland, Laag-Holland, Midden-Kennemerland, Westfriesland, Gooi en Vechtstreek en Amstelland.”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button