Den HelderVideo

Snelle opent recordpoging in studio Regio Noordkop (video)

Adverentie

Den Helder – Een bijzondere recordpoging startte op donderdag bij Regio Noordkop. Rapper Snelle probeerde ter promotie van zijn nieuwe plaat ‘Radio’ in één dag zo veel mogelijk radiostations te bezoeken. Om elf over zeven ’s ochtends schoof Snelle aan bij onze studio in Den Helder.

Snelle (echte naam Lars Bos) wist in een paar jaar het Nederlandse muzieklandschap te veroveren. Na zijn debuut in 2018 ontving hij een jaar later al een gouden plaat voor zijn single ‘Scars’, en snel daarna scoorde hij een nummer-1 hit met zijn plaat ‘Reünie’. Naast zijn eigen successen belandde hij ook in de top van de hitlijsten door zijn samenwerkingen met onder andere Maan en Davina Michelle.

Radio
Voor zijn nieuwste single, ‘Radio’, bedacht de rapper en zanger een ludieke actie. “We doen vandaag een recordpoging om op zoveel mogelijk verschillende radiostations in Nederland mijn nieuwe single aan te kondigen. En weet je wat nou het leuke is? Jullie zijn de eerste!”, vertelt hij in alle vroegte in de studio van Regio Noordkop. Snelle begint in de Noordkop en zakt daarna verder het land in, en voor deze flitstournee moest hij vroeg uit de veren in zijn woonplaats Deventer. “Vier uur, of nee, half vier zaten we in de auto.”

Snelle heeft een doel voor ogen, maar of hij dat gaat halen is nog even te bezien. “Het doel is in ieder geval dertig, maar ik wil er stiekem nog wel wat meer bezoeken. Wij gaan even een record zetten, en iemand anders mag na vandaag proberen om er overheen te gaan.”

Middernacht

Na een kort interview en een foto met fans was het voor Snelle en zijn team weer tijd om in de bus te duiken, en via de studio van Noordkop Centraal verder naar het zuiden te reizen. Snelle had nog een lange dag te gaan; de muzikant verwachtte rond middernacht te eindigen in de buurt van zijn woonplaats.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button