Regio Noordkop

Wijzigingen radioprogrammering Regio Noordkop

Advertentie:

Regio Noordkop – Met ingang van maandag 4 september voert Regio Noordkop twee wijzigingen door in de radioprogrammering. Het betreft de tijden van de programma’s Thiegho en Regio Noordkop Actueel.

Thiegho verhuist van de zaterdagmiddag naar de maandagavond en is voortaan elke maandag tussen 21.00 en 23.00 uur te beluisteren.

Regio Noordkop Actueel is het werkdagelijkse actualiteitenprogramma waarin het nieuws van de dag voorbijkomt, inclusief interviews en reportages. Het ochtenddeel van dit programma begint voortaan al om 09.00 uur (tot 11.00 uur), het middagdeel is van 13.00 tot 17.00 uur. RNA is te beluisteren van maandag tot en met vrijdag.

Wijkmanifestatie
Op zaterdag 2 september is de jaarlijkse Wijkmanifestatie in de Helderse wijk De Schooten. Op Regio Noordkop Radio is hier zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur extra aandacht voor, met tal van eerder op de dag opgenomen interviews.

Het programma De Week op Zondag keert later in september weer terug op de zondagochtend, zodra de politiek in de Noordkop ook weer van start is gegaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button