Den Helder

Onderhoud asfalt Waterkeringsweg en Schootenweg

Advertentie:

Het asfalt op de Waterkeringsweg en een fietsstrook op de Schootenweg in Den Helder wordt vervangen. De uitvoering is in handen van aannemer D. van der Steen.

De Waterkeringsweg is van dinsdag 5 november tot vrijdag 8 november afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Torplaan en de Baljuwstraat. Op vrijdag aan het einde van de dag is de weg weer open.

De Schootenweg is op dinsdag 5 november en woensdag 6 november afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Schout en Schepenenstraat en de Hendrik Baskeweg. Het betreft één zijde van de rijbaan.

Omleidingsroutes
Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingsroutes ingesteld en zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Station Zuid is tijdens dit onderhoud bereikbaar via de omleidingsroute.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op denhelder.nl/asfaltonderhoud

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button