Hollands Kroon

Te hoog geladen vrachtwagen op de N99

Op de N99 ter hoogte van Den Oever werd woensdag 30 oktober een vrachtautocombinatie waargenomen, door de politie, die was gevuld met ondergrondse containers. De agenten zagen dat de ondergrondse containers boven de bakken uitstaken en besloten hierop de combinatie te controleren.

Bij controle bleek de combinatie inclusief de lading 4,40 meter hoog te zijn. Een voertuig mag maximaal vier meter hoog zijn zonder een ontheffing.

Dit resulteerde in een proces-verbaal van € 1.000 voor de chauffeur. Daarnaast werd er ook een maatregel opgelegd en moest de chauffeur zorgen dat zijn voertuig met lading niet boven de 4,00 meter uitkwam.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button