Uitgaan

Presentatie landschapsarchitectuur Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Studenten landschapsarchitectuur aan de TU Delft houden 9 november om 19:30 uur in Triade een presentatie-avond over ruimtelijke ontwerpvoorstellen voor Den Helder. Aansluitend is er voor de aanwezigen gelegenheid om met de studenten in gesprek te gaan. De voertaal zal Engels zijn. Waar nodig kan er een korte uitleg in het Nederlands worden gegeven.

Den Helder is een stad met vele gezichten. Omgeven door Noordzee, Marsdiep, Waddenzee en ecologisch rijke natuurlandschappen, met zijn rijke maritieme en militaire geschiedenis, met zijn bijzondere licht, met zijn vele overgangsgebieden en ondefinieerbare restruimtes. Internationale studenten Landschapsarchitectuur aan de TU Delft hebben de stad bestudeerd als een gelaagd fenomeen door middel van historische analyses, wandelingen, interviews, films, schetsen. Ieder voor zich hebben de deelnemers dit vertaald naar ruimtelijke ontwerpvoorstellen voor verschillende aspecten en elementen. De bunkers, de restruimtes, de liniedijk, de Waddenkust en de stadsbanken. Triade Architectuurcentrum is een samenwerking tussen Triade, Gemeente Den Helder, Woningstichting, Zeestad en Citymarketing.

Triade is gevestigd aan Middenweg 2 in Den Helder. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is gewenst via projecten@triade-denhelder.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button