Regio Noordkop

Win de hele maand met de gratis Regio Noordkop App!

Advertentie:

Regio Noordkop, de lokale streekomroep waarin LOS Den Helder samenwerkt met RTV Noordkop (Hollands Kroon) heeft een eigen app voor IOS en Android. Deze is gratis te downloaden in de Google Play en de Apple Store. De app biedt niet alleen het actuele nieuws uit de Noordkop, maar geeft ook de mogelijkheid live te luisteren naar de radiozenders, tv te kijken, de social media te volgen, en nog veel meer.

Wie nu de Regio Noordkop App download, installeert en vervolgens in de maand november via de App een bericht aan de redactie stuurt (via het menu, kies tip de redactie), maakt de gehele maand november kans op mooie prijzen. Cadeaubonnen van lokale ondernemers bijvoorbeeld, een goed boek of een mooie bos bloemen! En het allermooiste? Je mag elke dag opnieuw meedoen en elke dag opnieuw kans maken op een prijs!

Aan het eind van de actie wordt onder alle deelnemers de hoofdprijs verloot: een gloednieuwe fiets! Download dus snel de Regio Noordkop App via de stores of scan de juiste QR code bij dit bericht.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button