112

Opnieuw auto van de weg splitsing Langevliet Callantsoog

Advertentie:

Callantsoog – Voor de tweede maal in één week tijd raakte een auto van de weg op de splitsing van de Langevliet en de Scheidingsvliet, tussen Julianadorp en Callantsoog. Op zondagavond 30 oktober reed een echtpaar rond 20.30 uur met hun auto rechtdoor op de t-splitsing Langevliet-Scheidingsvliet buiten Callantsoog. De bestuurder gaf aan dat opeens de weg ophield. Voor hij het wist lag de auto op de kop op een steiger die gelukkig voorkwam dat de auto het water in ging.

Het echtpaar dat logeert in Callantsoog is door hun gastheer thuisgebracht. De zwaar beschadigde auto is door een berger weer op de wielen gezet en afgevoerd. Bij het ongeval is de auto total-loss geraakt.

Onveilige situatie
Ook de dinsdag ervoor reed op dezelfde plaats een auto rechtdoor op de t-splitsing het water in. Zowel de politie ter plaatse als ook de berger vragen zich af waarom de situatie nog steeds zo onoverzichtelijk is. Het hekwerk en de lantaarnpaal ter plaatse waren nog niet hersteld. De vraag wordt uitgezet bij de gemeente.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button