Uitgaan

Citymarketing lanceert speurtocht bij lichtfestival Helder Licht

Adverentie

Den Helder – Het jaarlijkse lichtfestival Helder Licht hult Den Helder van 27 oktober tot 12 november in een magische gloed. Citymarketing heeft voor de editie van 2023 een nieuwe kinderactiviteit gelanceerd: de speurtocht “Ontdek de Scheepslantaarns.”

Helder Licht werd 27 oktober feestelijk geopend met een lichtshow op de watertoren en een lichtjesloop. Kinderen en gezinnen worden dit jaar uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuwe speurtocht langs kunstobjecten van het lichtfestival. Terwijl de wandelaars op pad zijn, moeten ze zes magische scheepslantaarns vinden. Deze nieuwe activiteit is een mooie manier voor kinderen om actief deel te nemen aan Helder Licht 2023.

Om de zoektocht naar de zes scheepslantaarns wat makkelijker te maken, deelt Citymarketing verschillende tips die te vinden zijn in de ‘Dit is Den Helder app‘. Deze app is te downloaden via de Play Store en App Store. De eerste twee tips worden alvast prijsgegeven. Tip 1: Verzeker je van het eerste scheepslicht rond de Watertoren. Tip 2: Zoeken is een kunst. Je kunt hier in de Spoorstraat geen kleren meer kopen, maar een scheepslantaarn vind je zeker.

Cadeautje
Als de kinderen alle zes de scheepslantaarns hebben gevonden, krijgen ze een oorkonde en een Helder cadeautje bij de Experience Store aan Spoorstraat 2 in Den Helder. Deze is dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Meer informatie over Helder Licht 2023 en andere evenementen, is te vinden op www.denhelder.online/helderlicht, de ‘Dit is Den Helder’ app of de sociale media van Citymarketing Den Helder.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button