Den Helder

Goede bestemming voor 100 ijsbaankaartjes

Adverentie

Danny Mangelsdorf en Berrie Woord, medewerkers van de Rabobank, overhandigden onlangs ruim 80 toegangskaartjes voor de ijsbaan, aan het AZC in Den Helder en de Facebookcommunity Food 2 Share.

Dat gebeurde in het asielzoekerscentrum in Den Helder voor de kerstboom met persoonlijke kerstwensen, gemaakt door bewoners van het AZC. Berrie geeft het veel voldoening om mensen die het wat minder hebben op deze manier iets extra’s te geven. “Als Rabobank zijn we lokaal betrokken en willen we graag iets terug geven aan de maatschappij. Hoe mooi is het dan om gratis kaartjes voor de IJsbaan in de Beatrixstraat te kunnen geven aan mensen die het iets minder breed hebben”, vertelt Berrie.

Het bestuur van de Facebookcommunity Food 2 Share gaat de kaartjes verdelen onder de minimagezinnen die zij in beeld hebben. Het AZC neemt een aantal bewoners mee voor deze typische Nederlandse bezigheid. Eerder deze maand haalde Matthijs Blaauboer van “Sinterklaas voor Ieder” al twintig kaartjes voor de ijsbaan op. Deze kaartjes kwamen ook terecht bij minimagezinnen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button