Den Helder

Oudejaars Hondenwandeling met blije viervoeters!

Advertentie:

Den Helder – Je zal maar doodsbenauwd zijn voor all die knallen en gillende keukenmeiden. Even een plasje doen wordt dan al een hele uitdaging. Voor heel veel baasjes is het elk jaar weer treurig om met zo’n bibberend beestje te zitten. Ooit werd de Oudejaars Hondenwandeling bedacht, met elkaar het strand op waar geen knallen zijn en dan lekker spelen, rennen en ravotten.

De parkeerplaats bij het startpunt Duinoord stond dinsdag lekker vol, vele hondenbezitters waren naar deze wandeling gekomen. Met elkaar lopen naar het strand en daar mocht de roedel los. Grappig om te zien, zoveel dartelende viervoeters en geen wanblaf te horen! Een aantal waterratten doken gelijk het zoute water in, de andere bleef liever tegen te benen van de baas aan staan om even de kat uit de boom te kijken, met zoveel soortgenoten om zich heen.

Veel baasje raakten al snel met elkaar in gesprek en zo werd het al snel gezellig. Niet alleen een feestje voor de viervoeters, maar ook een gezellig samenzijn voor de baasjes.

Lekker ravotten op het strand (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button