Den Helder

Deel Julianadorp op oudejaarsavond zonder stroom (update)

Julianadorp – Een deel van Julianadorp is zaterdagavond getroffen door een stroomstoring. Liander meldde in eerste instantie dat het qua omvang meeviel en dat het om niet meer dan 100 aansluitingen ging. Later werd dit aangepast naar tweeduizend en het betrof postcodes 1788 en 1787.

Tot de getroffen straten en wijken behoren Keysers Plaet, Middelzand, de Van Foreestweg, Vogelzand en de Meester Tigchelaarstraat. De storing ontstond rond kwart voor tien en kon volgens de netbeheerder tot 23.45 uur duren. Even voor half elf kwam echter al de melding dat alles was opgelost. De storing was ontstaan door een probleem aan een elektriciteitskabel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button