Den Helder

Ruimere openingstijden Helderse horeca tijdens feestdagen

Advertentie:

Den Helder – Kerstmis en oud en nieuw komen er weer aan. De horeca mogen tijdens deze feestelijke tijd een paar keer langer en tot later open blijven dan normaal. Dit mag tijdens de nachten volgend op kerstavond (24 december), tweede kerstdag (26 december) en oudjaar (31 december).

Al jaren komt de gemeente ondernemers en feestgangers met ruimere openingstijden tegemoet. Nieuw is dat het dit keer ook voor de nacht na kerstavond geldt. Natte horeca, zoals cafés, mogen dan tot 4.00 uur open blijven. In de nachten van 26 op 27 december en van 31 december op 1 januari is dit, net zoals vorige jaren, zelfs tot 6.00 uur. Wel is er dan een toegangsstop vanaf 04.00 uur. Dat betekent dat er vanaf dat moment geen publiek meer naar binnen mag.

Droge horeca
De zaken waar alleen eten en/of alcoholvrije dranken worden verkocht (droge horeca) moeten uiterlijk 30 minuten voor de natte horeca sluiten.
Dag
Natte horeca
Droge horeca
Kerstavond (24 op 25 dec.)
4:00 uur
3:30 uur
Tweede kerstdag (26 op 27 dec.)
6:00 uur
5:30 uur
Oud en nieuw (31 dec. op 1 jan.)
6:00 uur
5:30 uur
De sluitingstijden voor coffeeshops, buurthuizen en verenigingen blijven onveranderd.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button