Hollands KroonSport

ZAP straalt vertrouwen uit met ruime overwinning op LSVV

Langedijk – ZAP heeft zondag in de tweede klasse met 2-5 gewonnen van LSVV. Het team van trainer Marcel Ris liet vooral in de tweede helft zien veel sterker te zijn.

De wedstrijd kende een voorzichtige opening. Beide ploegen moesten duidelijk even aan elkaar wennen. Na de start was het Yorgo Helleman die de 0-1 maakte voor ZAP. LSVV, dat niet echt sterk overkwam, kon toch redelijk snel weer op gelijke hoogte komen. Dat deerde ZAP niet: in de 43e minuut zette David Albert zijn team met een mooie vrije trap op 1-2.

De pauze zat er net op toen Helleman op behendige wijze zijn tweede treffer van de middag scoorde. Het team van Ris had de smaak goed te pakken en bleef sterk aanvallend spelen. A-junior Jon Timmer scoorde de volgende treffer. Het laatste doelpunt van ZAP kwam op naam van Finn van Dam. Al met al was het een succesvolle middag voor ZAP, dat extra vertrouwen heeft gekregen voor de komende weken.